La Diligence

Is “La Diligence” een vervoermiddel uit lang vervlogen tijden? In tegendeel, dit digitale vervoermiddel is hyper modern. “La Diligence” is de opstap voor een avontuurlijke reis voor passagiers met een creatieve inbreng.
Bent u dat? Reserveer dan een plaats in “La Diligence”.

La Diligence

Het doel van “La Diligence” is simpel, het bieden van een podium aan creatievelingen om hun hobby aan een groter publiek te tonen. Hobby’s mogen wel wat kosten toch? Maar om je werk aan een groter publiek te kunnen tonen heb je vandaag de dag gewoon internet nodig en dat is nu weer voor velen een stap te ver.

Instapregels; reserveren (instappen) doet u natuurlijk geheel op eigen initiatief. Denkt u zelf dat u een interessant, uniek, mooi en prachtig beeldend kunstwerk heeft aan te bieden meldt u dan aan.
Contact ons via: diligence@hebjeff.com
Passagiers van “La Diligence” krijgen, door middel van dit vervoermiddel, de unieke gelegenheid hun creatieve werk aan de hele wereld te tonen, maar ook om het te verkopen tegen een “prix spécial”.

“La Diligence” doet dan misschien gedateerd aan, maar is wel keurig vervoermiddel. Zwervers, onruststokers en verslaafden worden niet toegelaten. De koetsier (om in de metafoor te blijven) heeft het recht om zulke mensen te weigeren en/of te verwijderen als ze toch stiekem zijn ingestapt. Hij bepaalt wie gratis mee mag reizen en tot hoever en … wie wel moet betalen.
“La Diligence” is een rubriek van de website hebjeff.com.